SCHILDERWERKEN EN BEHANGWERKEN

Wilt u uw woning extra glans geven? Door uw behang- en schilderwerken uit te besteden aan een ervaren vakman, tilt u uw interieur naar een hoger niveau. Doe beroep op behanger en schilder Wim Collaer uit Linden (regio Leuven) voor schilderwerken en behangwerken met hoogwaardige afwerking.

Voor alle soorten behangwerken

Wie niet thuis is in behangwerken zal snel merken dat behangen niet zo evident is. Uiteraard moeten behangstroken recht geplaatst worden en moeten luchtbellen en lijmvlekken voorkomen worden. Verspil daarom geen tijd en geld door het heft in eigen handen te nemen, maar laat deze niet te onderschatten klus meteen uitvoeren door een ervaren behanger die van aanpakken weet!

Vader en zoon zijn gespecialiseerd in alle soorten behangwerken met textiel-, vlies- en glasvezelbehang. We hebben ook eigen stalenboeken ter beschikking zodat u in alle rust het gepaste behang voor uw woonkamer kunt kiezen. Op die manier slagen we er ook in om uw persoonlijkheid wat naar voren te laten komen in uw interieur, of om bepaalde accenten te leggen in uw woonst. Een kleurrijke print of een sobere uitvoering, klassiek of modern behang… Wim Collaer voorziet het allemaal. 

Enkel gerenommeerde merken zijn goed genoeg voor onze klanten, zoals Arte, Eiffinger, Copagro, Live In, Hooked on Walls, RaschFcw, Tasso, Erfurt, As Creation en Komar fotobehang

Schilderwerken die blijven verbazen

Bent u uitgekeken op de look van uw woonst? Kan uw living, uw slaapkamer of uw gehele woning wel een opknapbeurt gebruiken? Wim Collaer en zijn zoon Simon zorgen moeiteloos voor een heuse make-over dankzij hun professionele schilderwerken. Deze vakmannen gaan aan de slag voor particulieren in Linden, Lubbeek, Bertem, Oud-Heverlee, Bierbeek, Lovenjoel, Korbeek-Lo, Kessel-Lo, ... (regio Leuven).

Wij werken hoofdzakelijk met watergedragen verf. Deze verf is beter voor het milieu en zorgt voor minder geurhinder. We hanteren daarbij verschillende verftechnieken: klassiek verven, kalkverven, metaaleffect, zijde-effect, sponseffect, schaduweffect en multi-colors. Ook voor het schilderen van garagevloeren kunt u op ons vakmanschap rekenen. 

Beroep doen op een vakman als Wim Collaer betekent dat uw schilderwerken sneller voltooid zullen zijn dan wanneer u zelf aan het werk gaat. Bovendien gaat deze professional er prat op u te voorzien van deskundig advies zodat u in de toekomst eventueel zelf bepaalde retouches of andere schilderwerken kunt uitvoeren. Kiezen voor Wim Collaer is kiezen voor een ervaren schilder die elke opdracht met de grootste finesse afwerkt. De voorbije jaren wisten we dan ook een uitgebreid bestand op te bouwen van tevreden klanten die steeds naar ons terugkeren voor hun schilder- en behangwerken. Ook voor raamdecoratie, vloerbekleding en het aankopen van verf en gordijnen kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Merken Behangwerken

Verf merken